Jahnke Moebel TL 6202 TV meubel HG Wit

0 10 8 1 Jahnke Moebel TL 6202 TV meubel HG Wit
Jahnke Moebel TL 6202 TV meubel HG Wit
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het design TV meubel TL 6202 is van hoge kwaliteit Duits hout. Door zijn simpelheid is deze TV meubel een eye-catcher in een trendy woonkamer. De oppervlakte van dit TV meubel is voorzien van een krasvrij glasplaat.

TV meubel TL 6202 is geschikt voor TV's t/m 80 inch TV en heeft een draagkracht van 80 kg. Het meubel is voorzien van een centraal geplaatste lade welke open gaan d.m.v. push to open systeem, geflankeerd door een deur rechts en links welke sluiten d.m.v. een soft closing systeem. TL 6202 is afgewerkt met een hoogglanslak en voorzien van verborgen kabelgeleiding. 

Bruto gewicht70 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht80 kg.
Schermformaat32 - 80 inch.
Breedte200 cm.
Diepte42 cm.
Hoogte43 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!