Jahnke Moebel TL6152 TV meubel

Jahnke Moebel TL6152 TV meubel
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een strak en modern TV meubel dat is ontworpen volgens de nieuwste technologieën. Het TV meubel TL6152 hoort bij de collectie van het meubelmerk Jahnke Moebel. De mooie afwerking en het functionele ontwerp maken dit TV meubel tot een must-have.

De bovenplaat van het TV meubel TL6152 is uitgevoerd in wit glas. Het glazen front van de lade heeft een grijze gloed en is afgewerkt met een chromen strip. Verder zijn de twee lades en deur uitgerust met een push-to-open systeem. Als extra functionaliteit kun je je apparatuur door het glas heen bedienen en heeft het TV meubel een kabelmanagement systeem.

Bruto gewicht52 kg.
KleurHoogglans Wit
KantelenNee
MateriaalHout, Glazen bovenblad
Max LCD/LED gewicht40 kg.
Breedte150 cm.
Diepte42 cm.
Hoogte43 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!