Jahnke Moebel Smart Desk Bureau Outlet

Jahnke Moebel Smart Desk Bureau Outlet
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Echt leuk kunnen we je werk of studie natuurlijk maken. Maar, met het Bureau Smart Desk Outlet ga je toch wel met ietsje meer plezier aan de slag. Het bureau is ontworpen door het meubelmerk Jahnke Moebel.

Het Bureau Smart Desk heeft een gepolijst aluminium frame wat zorgt voor een trendy look. Het frame is uitgerust met een lade welke je door middel van push-to-open kunt openen. De lade is aan de binnenkant bekleedt met fluweel. Het bureaublad van het Bureau Smart Desk is voorzien van een witte glasplaat. Dit is een showroommodel welke onbeschadigd en gemonteerd is.

Bruto gewicht36.4 kg.
KleurWit
MateriaalGepolijst aluminium , Veiligheidsglas
Breedte120 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte76 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!