Jahnke Moebel SL 4182 TV meubel

Jahnke Moebel SL 4182 TV meubel
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het design TV meubel SL 4182 RGB is van hoge kwaliteit Duits hout. Door zijn simpelheid is deze TV meubel de blikvanger in een trendy ingerichte woonkamer. De oppervlakte van dit mat witte TV meubel is krasvrij en heeft een draagkracht van 100 kg.

De stijlvolle TV meubel is geschikt voor TV's t/m 70 inch. De trendy SL 4182 RGB is voorzien van twee grote lades met active front glazen. Ondanks de gesloten oppervlak van het glas, kan de afstandsbediening makkelijk gebruikt worden. Ook zijn de lades voorzien RGB-LED verlichting, zo heb je meer kleur en sfeer in je woonkamer.

Bruto gewicht78 kg.
KleurWit
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht100 kg.
Schermformaat32 - 70 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!