Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke Moebel Cuuba SR 640

Jahnke Moebel Cuuba SR 640
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Cuuba CU-SR 640 van Jahnke Moebel is een audio meubel ontworpen voor de moderne woning. Dit audio meubel is vervaardigd uit aluminium en veiligheidsglas wat het meubel zeer solide maakt. Met maar liefst vier glasplaten van gehard veiligheidsglas heb je altijd voldoende ruimte voor het plaatsen van je audioapparatuur.

Dit audio meubel is verkrijgbaar in het zilver met transparante glasplaten en in het brons met bruine glasplaten (meerprijs 100,-).

Met de Cuuba CU-SR 640 werk je netjes alle bekabeling uit het zicht door middel van het kabelmanagement in het meubel. De hebben elk een dikte van 8 mm. en het totale draag vermogen is 80 kilogram.

Bruto gewicht24.5 kg.
Draagvermogen per glas5-10 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht60 kg.
Breedte60 cm.
Diepte47 cm.
Hoogte74 cm.
VerrijdbaarJa
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!