It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Jahnke Moebel CU-SR 640 Audio meubel

Jahnke Moebel CU-SR 640 Audio meubel

€ 349,00

€ 296,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 52,35
Deze actie loopt t/m 26 december 2018

Verzendklaar binnen: 4 tot 6 weken

Wordt verzonden als Klein pakket

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

De Cuuba CU-SR 640 van Jahnke Moebel is een audio meubel ontworpen voor de moderne woning. Dit audio meubel is vervaardigd uit aluminium en veiligheidsglas wat het meubel zeer solide maakt. Met maar liefst vier glasplaten van gehard veiligheidsglas heb je altijd voldoende ruimte voor het plaatsen van je audioapparatuur.

Met de Cuuba CU-SR 640 werk je netjes alle bekabeling uit het zicht door middel van het kabelmanagement in het meubel. De hebben elk een dikte van 8 mm. en het totale draag vermogen is 80 kilogram.

Bruto gewicht25 kg.
KleurTransparant
Draagvermogen per glas5-10 kg.
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MerkJahnke Moebel
MateriaalAluminium, Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht60 kg.
Breedte60 cm.
Diepte47 cm.
Hoogte74 cm.
VerrijdbaarJa
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!