Jahnke Moebel CT25 Bureau Outlet

Jahnke Moebel CT25 Bureau Outlet
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een compact bureau waarmee je in iedere ruimte van je woning een werkplek kunt creëren. Het Bureau CT25 Outlet is ontworpen door het Duitse meubelmerk Jahnke Moebel en heeft een goede productkwaliteit. Het Bureau is uitgerust met een lade, een kastje en een uitschuifplank voor bijvoorbeeld je printer.

Het is duidelijke dat je alle apparatuur netjes in dit bureau kunt opbergen. Het kastje heeft de volgende binnenmaten: B28, D48 en H40 cm. Het gehele model heeft een warme kernbeuken kleur waardoor het werkkamer meubel rust uitstraalt. Het Bureau CT25 Outlet is een showroommodel met een hoekschade.

Bruto gewicht32 kg.
KleurKernbeuken
Extra infoDit meubel wordt volledig gemonteerd geleverd
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte92 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte78 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!