Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke Moebel CL 150 Bureau

0 10 9.3 1 Jahnke Moebel CL 150 Bureau
De Jahnke CL-150 heeft een modern design. Met de gesloten kastjes en lades lijkt het meer een chique dressoir dan een computerbureau. De kleur Sonoma eiken en de mooi daartegen afstekende antraciet deur-/ladegrepen maken het tot een waar pronkstuk. De classificatie als ‘laptopbureau’ doet tekort aan de capaciteiten. De indeling is bij mij nu als volgt: kastje rechtsonder Desktop, kastje rechtsboven backup-unit plus 2 usb-drives, kastje linksboven Netbook plus Laptop (die ik voor gebruik verplaats naar het bovenblad). De diepe lade linksonder is voor accessoires als USB-kabels, memory-sticks, disks etc., de overige 3 ondiepe lades voor papieren, schrijfgerei etc. Met al heel veel bergruimte, maar mijn printer paste er helaas niet in. Natuurlijk is het materiaal geen massief eiken maar spaanderplaat met een kunststof laag. Het is wel van een oerdegelijke soort, het bovenblad en de zijkanten-buiten zijn liefst 2.5 cm dik. De zijdeglans afwerking is vlekkeloos, op het bovenblad beperkt het een hinderlijke weerkaatsing van kunstlicht. Wel heb ik enige kritiek op de constructie. Om te beginnen vind ik de montage-tekeningen niet erg helder voor een leek. De voorspelde 2 x 60 minuten werktijd liep bij mij in ieder geval uit tot een hele dag zwoegen, maar dat kwam vooral omdat ik me niet kon vinden in de beoogde dichte achterkant. De verbindingsstukken bovenin zijn onvermijdbaar. Maar omdat er wel 10 kabels naar buiten moeten lopen, heb ik de hardboard-platen onderin weggelaten. Dat leek in het rechter blok (waar de tussenplak los ligt) ten koste te gaan van de stabiliteit, daarom heb ik extra hoekankers aangebracht. In het linker blok achter de diepe lade heb ik de lege ruimte afgescheiden voor adapters. Alle lades heb ik volledig verlijmd omdat ik uit ervaring weet dat je die anders uit elkaar kunt trekken. Achter de verbindingsbalk tussen beide blokken paste precies een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging en acht contactenpunten. Alle kabels hangen/liggen uiteindelijk keurig verborgen. Conclusie de Jahnke CL-150 is een juweel en super functioneel. Je hebt wel enig technisch vernuft nodig om het te monteren en je moet even de moeite nemen om het af te stemmen op je situatie/wensen. De prijs is in overeenstemming met het gebodene. De levering door/namens Trendy-Meubelen, tot aan mijn privédeur toe binnen het appartementencomplex, was perfect. Jahnke Moebel CL 150 Bureau by , July 16, 2014
4.65/ 5stars
De Jahnke CL-150 heeft een modern design. Met de gesloten kastjes en lades lijkt het meer een chique dressoir dan een computerbureau. De kleur Sonoma eiken en de mooi daartegen afstekende antraciet deur-/ladegrepen maken het tot een waar pronkstuk. De classificatie als ‘laptopbureau’ doet tekort aan de capaciteiten. De indeling is bij mij nu als volgt: kastje rechtsonder Desktop, kastje rechtsboven backup-unit plus 2 usb-drives, kastje linksboven Netbook plus Laptop (die ik voor gebruik verplaats naar het bovenblad). De diepe lade linksonder is voor accessoires als USB-kabels, memory-sticks, disks etc., de overige 3 ondiepe lades voor papieren, schrijfgerei etc. Met al heel veel bergruimte, maar mijn printer paste er helaas niet in. Natuurlijk is het materiaal geen massief eiken maar spaanderplaat met een kunststof laag. Het is wel van een oerdegelijke soort, het bovenblad en de zijkanten-buiten zijn liefst 2.5 cm dik. De zijdeglans afwerking is vlekkeloos, op het bovenblad beperkt het een hinderlijke weerkaatsing van kunstlicht. Wel heb ik enige kritiek op de constructie. Om te beginnen vind ik de montage-tekeningen niet erg helder voor een leek. De voorspelde 2 x 60 minuten werktijd liep bij mij in ieder geval uit tot een hele dag zwoegen, maar dat kwam vooral omdat ik me niet kon vinden in de beoogde dichte achterkant. De verbindingsstukken bovenin zijn onvermijdbaar. Maar omdat er wel 10 kabels naar buiten moeten lopen, heb ik de hardboard-platen onderin weggelaten. Dat leek in het rechter blok (waar de tussenplak los ligt) ten koste te gaan van de stabiliteit, daarom heb ik extra hoekankers aangebracht. In het linker blok achter de diepe lade heb ik de lege ruimte afgescheiden voor adapters. Alle lades heb ik volledig verlijmd omdat ik uit ervaring weet dat je die anders uit elkaar kunt trekken. Achter de verbindingsbalk tussen beide blokken paste precies een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging en acht contactenpunten. Alle kabels hangen/liggen uiteindelijk keurig verborgen. Conclusie de Jahnke CL-150 is een juweel en super functioneel. Je hebt wel enig technisch vernuft nodig om het te monteren en je moet even de moeite nemen om het af te stemmen op je situatie/wensen. De prijs is in overeenstemming met het gebodene. De levering door/namens Trendy-Meubelen, tot aan mijn privédeur toe binnen het appartementencomplex, was perfect.
Jahnke Moebel CL 150 Bureau
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Op zoek naar een stijlvol bureau met veel bergruimte? Dan is het design Bureau Jahnke CL 150 zeker de moeite waard. Het stijlvolle bureau heeft een onweerstaanbaar design waar je niet omheen kunt. Maak de inrichting van je woonkamer, slaapkamer of kantoor compleet met dit design bureau en ga elke dag met een goed gevoel aan het werk.

Naast een praktisch en stijlvol ontwerp is dit houten bureau ook erg stevig. Door de hoogwaardige materialen en de perfecte afwerking kun je vertrouwen op een lange levensduur. Daarnaast is het Bureau CL 150 zo ontworpen dat hij je nooit zal vervelen. Met dit bureau richt je je werkplek stijlvol in met degelijke meubels waar je lang van kunt genieten.

Het Bureau CL 150 is ontworpen door het bekende meubelmerk Jahnke Moebel. Dit merk produceert dankzij haar jarenlange ervaring hoogwaardige meubels met een stijlvol design. Bij het Bureau CL 150 zijn de praktische opties netjes verwerkt in het model. Zo is het houten bureau een echte blikvanger in iedere ruimte van je huis.

Dit stijlvolle houten bureau is erg stevig en kwalitatief. Het bureau is namelijk uitgevoerd in hoogwaardig hout dat netjes is afgewerkt. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd. Het design bureau is verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk sonoma eiken en wit. Zo kun je je inrichting aanpassen naar jouw woonstijl en smaak. De sonoma eiken uitvoering van het Bureau CL 150 heeft een warme uitstraling terwijl de witte uitvoering iets moderner aandoet. Kies het bureau wat bij je past en creëer een fijne werkplek.

Ook aan opbergruimte doet dit houten bureau niet tekort. Het design Bureau CL 150 is voorzien van vier lades en twee deuren. Zo is alle ruimte op een praktische manier ingedeeld waardoor je genoeg ruimte hebt voor je papieren, mappen en boeken. De lades schuiven zacht heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders wat het gebruiksgemak van het bureau bevordert. Bovendien zijn alle lades en deuren voorzien van zwart metalen handgrepen die het geheel een speelse uitstraling geven.

Dit stijlvolle bureau kun je bestellen in combinatie met de bijbehorende stoel (CL Sit Meerprijs 200,-). Deze stoel kun je eenvoudig onder het bureau schuiven dankzij de zwenkwieltjes waardoor het bureau één geheel is. Wanneer je de stoel onder het bureau schuift lijkt het geheel op een stijlvol dressoir. Voor een stukje comfort is de stoel voorzien van een zacht kussen en twee grote opbergruimtes. De stoel is tevens verkrijgbaar in sonoma eiken en wit.

Bruto gewicht66 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
9.3
  • Bernardo16-07-2014
    De Jahnke CL-150 heeft een modern design. Met de gesloten kastjes en lades lijkt het meer een chique dressoir dan een computerbureau. De kleur Sonoma eiken en de mooi daartegen afstekende antraciet deur-/ladegrepen maken het tot een waar pronkstuk. De classificatie als ‘laptopbureau’ doet tekort aan de capaciteiten. De indeling is bij mij nu als volgt: kastje rechtsonder Desktop, kastje rechtsboven backup-unit plus 2 usb-drives, kastje linksboven Netbook plus Laptop (die ik voor gebruik verplaats naar het bovenblad). De diepe lade linksonder is voor accessoires als USB-kabels, memory-sticks, disks etc., de overige 3 ondiepe lades voor papieren, schrijfgerei etc. Met al heel veel bergruimte, maar mijn printer paste er helaas niet in. Natuurlijk is het materiaal geen massief eiken maar spaanderplaat met een kunststof laag. Het is wel van een oerdegelijke soort, het bovenblad en de zijkanten-buiten zijn liefst 2.5 cm dik. De zijdeglans afwerking is vlekkeloos, op het bovenblad beperkt het een hinderlijke weerkaatsing van kunstlicht. Wel heb ik enige kritiek op de constructie. Om te beginnen vind ik de montage-tekeningen niet erg helder voor een leek. De voorspelde 2 x 60 minuten werktijd liep bij mij in ieder geval uit tot een hele dag zwoegen, maar dat kwam vooral omdat ik me niet kon vinden in de beoogde dichte achterkant. De verbindingsstukken bovenin zijn onvermijdbaar. Maar omdat er wel 10 kabels naar buiten moeten lopen, heb ik de hardboard-platen onderin weggelaten. Dat leek in het rechter blok (waar de tussenplak los ligt) ten koste te gaan van de stabiliteit, daarom heb ik extra hoekankers aangebracht. In het linker blok achter de diepe lade heb ik de lege ruimte afgescheiden voor adapters. Alle lades heb ik volledig verlijmd omdat ik uit ervaring weet dat je die anders uit elkaar kunt trekken. Achter de verbindingsbalk tussen beide blokken paste precies een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging en acht contactenpunten. Alle kabels hangen/liggen uiteindelijk keurig verborgen. Conclusie de Jahnke CL-150 is een juweel en super functioneel. Je hebt wel enig technisch vernuft nodig om het te monteren en je moet even de moeite nemen om het af te stemmen op je situatie/wensen. De prijs is in overeenstemming met het gebodene. De levering door/namens Trendy-Meubelen, tot aan mijn privédeur toe binnen het appartementencomplex, was perfect.
    Score: 9.3

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!