Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke Moebel 2100 SV TV meubel

Jahnke Moebel 2100 SV TV meubel
€ 999,00

of per maand vanaf € 21,88

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het design TV meubel Studioboard 2100 SV is van hoge kwaliteit Duits hout gemaakt. Door zijn elegante design is deze TV meubel de hoogtepunt in een trendy ingerichte woonkamer. De oppervlakte van dit TV meubel is van wit glas en krasbestendig en heeft een draagkracht van 100 kg.


De stijlvolle TV meubel 2100 SV is geschikt voor een 70 inch TV. De trendy TV meubel is voorzien van twee kasten met klepdeur welke sluiten d.m.v. een soft closing  systeem die rechts en links zijn geplaatst. Dit TV meubel is afgewerkt met hoogglans wit en voorzien van een centraal geplaatst grijze glasplaat. Overigens beschikt het over een verborgen kabelgeleiding.

Bruto gewicht102.5 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht100 kg.
Schermformaat32 - 70 inch.
Breedte213 cm.
Diepte46 cm.
Hoogte70 cm.
VerrijdbaarNee
VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!