Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Kabelgoot Jahnke Cable 1000

0 10 10 1 Kabelgoot Jahnke Cable 1000
kostbare kabelgoot, maar kwalitatief zeker waard. jammer dat die bij u uit de verkoop gaat. Aanrader voor mensen die een design kabelgoot zoeken. Kabelgoot Jahnke Cable 1000 by , February 11, 2013
5/ 5stars
kostbare kabelgoot, maar kwalitatief zeker waard. jammer dat die bij u uit de verkoop gaat. Aanrader voor mensen die een design kabelgoot zoeken.
Kabelgoot Jahnke Cable 1000
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de Cable 1000 van Jahnke werkt u al uw bekabeling netjes weg en deze kabelgoot is zeer eenvoudig te plaatsen. Deze kabelgoot biedt de ruimte voor 3 scart kabels, een HDMI kabel en de voeding kabels. Zo ontrekt u alle los hangende kabels uit het zicht.

De Jahnke Cable 1000 kabelgoot is eenvoudig in te korten. De kabelgoot kan natuurlijk ook verlengd worden door meerdere kabelgoten op elkaar aan te sluiten.

Eigenschappen Jahnke Cable 1000:

  • 6.1 centimeter breed
  • 100 cm. lang, kan ingekort worden
  • kleur aluminium zilver met zwart
  • heeft een wandafstand van 1,8 centimeter
  • te combineren met diverse muurbeugels

 

KleurZilver/Zwart
Extra infoJahnke meubel
Garantie2 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
10
  • Ger Pot11-02-2013
    kostbare kabelgoot, maar kwalitatief zeker waard. jammer dat die bij u uit de verkoop gaat. Aanrader voor mensen die een design kabelgoot zoeken.
    Score: 10

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten