Interlink SAS Zola Salontafel Outlet

Interlink SAS Zola Salontafel Outlet
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuke en speelse salontafel! Dit model van het meubelmerk Interlink SAS is eigenlijk best apart te noemen. De Salontafel Zola Outlet Eiken is gemaakt van tegengestelde materialen waardoor het model zorgt voor contrasten. De salontafel bestaat uit twee delen waarbij het grootste deel is afgewerkt in modern hoogglans wit.

Het kleinste deel is afgewerkt in een klassieke sonoma eikenkleur. Ook heeft het kleinste deel wieltjes waardoor de Salontafel Zola Outlet Eiken gemakkelijk uit te schuiven is. Het gaat hier om een showroommodel welke gemonteerd is geweest. De outlet salontafel wordt gedemonteerd geleverd en heeft sporen van montage.

Extra afmeting informatie:

Afmeting grote tafel: B70, D82, H30.5 cm.
Afmeting kleine tafel: B70, D70, H23 cm.

Bruto gewicht35 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalMDF Hout
Breedte82 cm.
Diepte70 cm.
Hoogte30.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!