Interlink SAS Westphalen Schoenenkast Outlet

Interlink SAS Westphalen Schoenenkast Outlet
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ook al lijkt dit hal meubel op het eerste oog eenvoudig, toch doet de schoenenkast waar hij voor gemaakt is. Door de neutrale witte kleur en praktische uitvoering kun je alle kanten op met dit witte hal meubel.

De Schoenenkast Westphalen Outlet is van het meubelmerk Interlink SAS. Het hal meubel heeft vier klepdeuren met kunststof schoenenrekken zodat je lekker veel ruimte hebt. Ook is de witte schoenenkast afgewerkt met melamine wat het meubel extra beschermd en zorgt voor een langere levensduur. Dit outletmodel is al gemonteerd en heeft hierdoor schade bij een hoek en lakschade. 

Bruto gewicht28 kg.
KleurWit
MateriaalKFB board Melamine
MontageDit meubel wordt volledig gemonteerd geleverd
GemonteerdNee
Breedte100 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!