Interlink SAS Westerland Buffetkast Outlet

Interlink SAS Westerland Buffetkast Outlet
€ 429,00

of per maand vanaf € 9,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Buffetkast Westerland Outlet is leuk en authentiek meubel dat zowel in de woonkamer als in de keuken past. Het meubel is gemaakt van kwalitatieve materialen en behoort bij de collectie van het meubelmerk Interlink SAS. Deze witte buffetkast is gemaakt van massief FSC hout. De bruine delen zijn uitgevoerd in een warme sepiahouten kleur en de witte delen zijn uitgevoerd in white wash. Hierdoor zijn de houtnerven licht zichtbaar.

De gehele buffetkast is waterafstotend en voorzien van metalen ladegeleiders. Dit is een outletmodel waarvan de verpakking is beschadigd door transport. De Buffetkast Westerland Outlet zelf is onbeschadigd.

Bruto gewicht55 kg.
KleurWit
MateriaalMassief hout, Metaal, Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte90 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte191 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!