Interlink SAS Virando TV meubel

Interlink SAS Virando TV meubel
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een metalen TV meubel met een leuke retro look. Het TV meubel Virando is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS en hoort bij de Unique serie van dit merk. Dankzij de verschillende prints blijf je kijken naar dit bijzondere meubel.

Het TV meubel Virando is volledig uitgevoerd in donker metaal en heeft verschillende lades met een aparte retro print. Met dit TV meubel geef je jouw TV een prominente plek in de woonkamer en geniet je elke dag van je aankoop. Combineer het metalen TV meubel met leuke retro woonkamer meubels om het geheel compleet te maken.

Bruto gewicht31.5 kg.
KleurAntiek Zwart
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalMetaal
Breedte110 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte60 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!