Interlink SAS Vinda Wandkast

Interlink SAS Vinda Wandkast
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een unieke wandkast die direct de aandacht trekt in je woonkamer. De Wandkast Vinda is een geweldig woonkamer meubel met een retro look. Het woonkamer meubel is ontworpen door het bekende meubelmerk Interlink SAS.

De Wandkast Vinda is volledig uitgevoerd in donker metaal en heeft verschillende lades. Iedere lade heeft een apart patroon waardoor de wandkast een speelse look heeft. Een geweldige wandkast die je woonkamer praktischer en gezelliger maakt. De Wandkast Vinda hoort bij de Unique serie en kan goed gecombineerd worden met de woonkamer meubel uit dezelfde serie.

Bruto gewicht39 kg.
KleurAntiek Zwart
MateriaalMetaal
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!