Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Valdero Salontafel

Interlink SAS Valdero Salontafel
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een hoogwaardige salontafel met een uniek design. De hoogglans witte Salontafel Valdero gooit hoge ogen en heeft een onweerstaanbare uitstraling. Dankzij het slimme ontworpen kun je alle kanten op met deze salontafel.

Dankzij de verschillende vormen heeft de design salontafel een speelse uitstraling. Het bovenste gedeelte van de hoogglans witte salontafel is vierkant uitgevoerd en het het onderste gedeelte is langwerpig uitgevoerd. Door het slimme ontwerp kun je de twee delen draaien. Hierdoor kun je de design Salontafel Valdero aanpassen naar jouw wensen en behoeften.

Deze unieke salontafel heeft een lange levensduur waardoor je eindeloos kunt genieten van je aankoop. De salontafel is volledig uitgevoerd in kwalitatief MDF hout dat netjes hoogglans wit is afgewerkt. Door de stralende afwerking is de design salontafel het middelpunt in je woonkamer. Dankzij de kwalitaiteve materialen kun je vertrouwen op een degelijke en stevige salontafel.

De Salontafel Valdero is ontworpen en geproduceerd door het merk Interlink SAS. Dankzij het unieke design draagt de hoogglans witte salontafel het IFM design keurmerk. Zo ben jij met deze design salontafel verzekerd van een echt stukje design in je woonkamer. Om de speelse uitstraling compleet te maken is de Salontafel Valdero voorzien van vier kleine pootjes die het geheel opfleuren.

Maak van je huis je thuis met deze strakke maar gezellige salontafel. Door de strakke lijnen en het symetrische ontwerp heeft de design salontafel een moderne en trendy uitstraling. Dankzij de neutrale hoogglans witte afwerking kun je de Salontafel Valdero met verschillende kleuren en stijlen combineren.

Maak je zithoek compleet en creëer een plek waar je heerlijk bij kunt komen van een drukke met deze hoogglans witte salontafel. Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn en een stijlvolle uitstraling hebben. De design Salontafel Valdero is onmisbaar in iedere woonkamer.

Bruto gewicht42.8 kg.
KleurHoogglans Wit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!