Interlink SAS Turnaround Salontafel Outlet

Interlink SAS Turnaround Salontafel Outlet
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een unieke salontafel die zijn naam eer aan doet. De Salontafel Turnaround kun je namelijk draaien waardoor het woonkamer meubel twee verschillende vormen kan aannemen. Het model is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS. Het tafelblad van de salontafel is gemaakt van MDF hout en hoogglans wit afgewerkt.

Het bovenste gedeelte van het tafelblad kun je draaien waardoor je een ronde salontafel krijgt met aan de zijkanten twee opbergvakken. De sierlijke poot van de hoogglans witte salontafel is gemaakt van verchroomd metaal. De Salontafel Turnaround Outlet is een outletmodel omdat het meubel beschadigingen heeft aan de zijkant.

Bruto gewicht23.7 kg.
KleurHoogglans Wit
Netto gewicht24 kg.
MateriaalMDF Hout, Verchroomd metaal
Breedte100 cm.
Diepte100 cm.
Hoogte39 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!