Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Trezzo Wandkast

Interlink SAS Trezzo Wandkast
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Interlink SAS heeft een design wandkast ontworpen die in iedere ruimte goed tot zijn recht komt. Heb je extra opbergruimte nodig in je woonkamer, hal of slaapkamer? Dan biedt deze stijlvolle wandkast de oplossing.

De design wandkast heeft het Duitse IFM Design keurmerk gekregen en dat staat voor kwaliteit en design. De houten wandkast is wit uitgevoerd en perfect afgewerkt.

De design wandkast heeft 3 deuren en 2 lades. De lades schuiven heen en weer langs metalen geleiders. De stijlvolle metalen handgrepen maken de wandkast tot een stralend item in je interieur. Om de design wandkast meer aanzien te geven kan de ruimte boven op de kast gebruikt worden om leuke woon accessoires neer te zetten.

Bruto gewicht49 kg.
KleurWit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!