Interlink SAS Tisa Sidetable

Interlink SAS Tisa Sidetable
€ 769,00

of per maand vanaf € 16,84

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een sidetable is bedoeld als decoratief meubel in je woning. Zo ook de Sidetable Tisa, het woonkamer meubel behoort bij de Unique serie van het bekende meubelmerk Interlink SAS.

De sidetable heeft een neutrale afwerking met een romantische look. De Sidetable Tisa is volledig uitgevoerd in mangohout wat zorgt voor de stevigheid. Het hout is netjes afgewerkt in wit met zilveren accenten. Juist door deze accenten is dit woonkamer meubel heel erg apart. De romantische barok stijl valt direct op en maakt de vintage sidetable tot een ware blikvanger.

Bruto gewicht32.4 kg.
KleurWit
Extra infoWit/Zilver gecombineerd
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMassief mangohout
Breedte128 cm.
Diepte46 cm.
Hoogte81 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!