Interlink SAS Till Bed Outlet

Interlink SAS Till Bed Outlet
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Slapen en opbergen met één slaapkamer meubel! Het kan met het Bed Till Outlet van het meubelmerk Interlink SAS. Dit heerlijke bed is echt leuk kan dankzij de neutrale kleur gemakkelijk gecombineerd worden. Het Bed Till Outlet is gemaakt van massief hout dat is afgewerkt met white wash lak. Ook is het witte tweepersoonsbed voorzien van een lattenbodem.

In dit bed past een matras van 160 x 200 cm., deze is niet inbegrepen. Dit model is voorzien van twee nachtkastjes, lades en diverse opbergruimtes waardoor alle ruimte praktisch is benut. Dit outletmodel is een showroommodel en wordt deels gemonteerd geleverd.

Bruto gewicht105 kg.
KleurWit
MateriaalMassief Hout
Breedte166.3 cm.
Diepte209 cm.
Hoogte47.5 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!