Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Tilde Eetkamertoel (Set per 4)

Interlink SAS Tilde Eetkamertoel (Set per 4)

€ 299,00

€ 159,00

incl. BTW

47% korting

Je voordeel is € 140,00

Niet meer leverbaar

Een fleurige eetkamerstoel die je inrichting opeens een stuk gezelliger maakt. De Eetkamerstoel Tilde is stevig, gebruiksvriendelijk en vrolijk waardoor het meubel een echte must have is. Het meubelmerk Interlink SAS heeft de eetkamerstoel ontworpen om het wonen een stukje leuker te maken.

De Eetkamerstoel Tilde is stapelbaar en wordt per vier stuks geleverd. Het degelijke ontwerp biedt genoeg mogelijkheden. De zitting en leuning zijn in één stuk ontworpen en uitgevoerd in polypropeen. Dit kunststof achtige materiaal is zeer gebruiksvriendelijk. De poten van de Eetkamerstoel Tilde zijn uitgevoerd in massief beukenhout wat de stevigheid garandeert.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoAlle kleurstalen en accessoires zijn aanwezig in onze showroom"
Garantie2 jaar garantie
MateriaalPolypropylen, Beuken poten
Breedte51.5 cm.
Diepte53.5 cm.
Hoogte79.5 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!