Interlink SAS Teodoro Opbergkast

Interlink SAS Teodoro Opbergkast
€ 519,00

of per maand vanaf € 11,37

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze functionele opbergkast heeft een oude look wat volledig aansluit bij de nieuwste trends. De Opbergkast Teodoro is ontworpen door het Duitse meubelmerk Interlink SAS. De ladekast heeft diverse speelse lades en biedt zo een hoop opbergruimte.

Iedere lade van de opbergkast is voorzien van metalen ladegeleiders wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt. De Opbergkast Teodoro is uitgevoerd in massief hout en white wash afgewerkt. Het front van de lades is uitgevoerd in MDF hout en afgelakt in diverse kleuren. De opbergkast is een ware blikvanger en kan in iedere ruimte van je huis gebruikt worden.

Bruto gewicht40.2 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMassief hout, MDF hout
Breedte79 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!