Interlink SAS Sweetje Salontafel

Interlink SAS Sweetje Salontafel
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een zeer bijzondere salontafel die letterlijk het middelpunt is in je woonkamer. De Salontafel Sweetje is ontworpen door het bekende meubelmerk Interlink SAS. Dit model draagt bovendien het IFM Design label dat staat voor functionaliteit en design.

De Salontafel Sweetje heeft twee glazen tafelbladen. Beiden zijn gemaakt van veiligheidsglas zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je veiligheid. Het bovenste tafelblad heeft een bijzonder patroon wat direct je aandacht trekt. De poten van de Salontafel Sweetje zijn gemaakt van metaal wat zorgt voor een moderne look. Maak je woonkamer levendig met deze bijzondere glazen salontafel.

Bruto gewicht41 kg.
KleurFrosted
MateriaalVeiligheidsglas, Metaal
Breedte110 cm.
Diepte70 cm.
Hoogte40.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!