Interlink SAS Summerset Poef

Interlink SAS Summerset Poef
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een vrolijke poef die je als voetenbankje of hocker kunt gebruiken. De Poef Summerset is een echte blikvanger die goed gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een iets wat saaie bank of stoel.

De Poef Summerset behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk Interlink SAS en draagt het IFM Design label. De poef is kwalitatief dankzij massief houten poten en een MDF houten frame. De bekleding van de Poef Summerset is uitgevoerd in katoen. De poef heeft een hele vrolijke en speelse uitstraling met een stukje romantiek. Het motief van de Poef Summerset kan afwijken van de afbeelding.

Bruto gewicht4 kg.
KleurMulti Color
Breedte48 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte36 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!