Interlink SAS Stettin Opbergkast

Interlink SAS Stettin Opbergkast
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Opbergkast Stettin is een handig meubel dat je vrijwel overal in huis kunt plaatsen. De opbergkast is compact, biedt veel ruimte en heeft een frisse uitstraling. Dit meubel behoort tot de nieuwst collectie van het meubelmerk Interlink SAS en heeft het IFM Design keurmerk.

De Opbergkast Stettin heeft twee deurtjes die je kunt openen dankzij handgrepen. Eigenlijk kenmerkt de opbergkast zich door zijn eenvoud. Des te meer redenen om de Opbergkast Stettin op te fleuren met leuke woonaccessoires. De Opbergkast is verkrijgbaar in twee uitvoeringen namelijk sonoma eiken en sonoma eiken met grafiet mat grijze deuren.

Bruto gewicht23 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte77 cm.
Diepte34 cm.
Hoogte82 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!