Interlink SAS Stettan Opbergkast

Interlink SAS Stettan Opbergkast
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een opbergkast die de ruimte praktischer en gezelliger maakt. Deze houten opbergkast behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk Interlink SAS. Het meubel is netjes afgewerkt en draagt het IFM Design label.

De Opbergkast Stettan is uitgerust met een grote lade en twee deurtjes. Ideaal om bijvoorbeeld speelgoed, DVD’s of andere spullen in op te bergen. De romp van deze opbergkast is uitgevoerd in sonoma eikenhout. De Opbergkast Stettan in verkrijgbaar met sonoma eikenhouten deuren of mat grafiet grijze deuren. Door de eikenhouten opbergkast te combineren met leuk woonaccessoires creëer je een gezellig aanblik. Maak je inrichting vandaag compleet!

Bruto gewicht26 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!