Interlink SAS Sao Bento Poef

Interlink SAS Sao Bento Poef
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Poef Sao Bento is een leuk en vrolijk meubel. De poef is ontworpen en geproduceerd door het bekende meubelmerk Interlink SAS. De poef kan tevens leuk gecombineerd worden met de overige meubel uit de Sao Bento serie.

De Poef Sao Bento heeft vier kleine pootjes die gemaakt zijn van massief hout. De poef zelf is gemaakt van MDF hout wat de stevigheid en een lange levensduur garandeert. De bekleding van de Poef Sao Bento is uitgevoerd in katoen wat zeer prettig aanvoelt. Houd er rekening mee dat motieven iets kunnen afwijzen van de foto.

Bruto gewicht4 kg.
KleurMulti Color
MateriaalPatchwork katoen met gemixt polyester stof, Wit gelakte MDF houten poten, Massief houten frame
Breedte48 cm.
Diepte38 cm.
Hoogte36 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!