Interlink SAS Sao Bento Halbank

Interlink SAS Sao Bento Halbank
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke halbank is een echte aanwinst. Dankzij de vrolijke stof fleurt de Halbank Sao Bento de ruimte helemaal op. Het meubel is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS en behoort tot de Sao Bento lijn.

De poten van de halbank zijn gemaakt van massief hout, de halbank zelf is gemaakt van MDF hout. Hierdoor is de Halbank Sao Bento zeer stevig en kwalitatief. De halbank is bekleed met een vrolijke stof uitgevoerd in katoen. Door het speelse ontwerp draagt deze halbank het IFM Design label. Door een speciale productie kan het zijn dat de motieven van de stof afwijken.

Bruto gewicht7.5 kg.
KleurMulti Color
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout, Katoen
Breedte100 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte53 cm.
Zithoogte40 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!