Interlink SAS Ricardo Wandkast

Interlink SAS Ricardo Wandkast
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Wandkast Ricardo is een perfect meubel voor de kleine picasso. De petrol groene deur van de wandkast is namelijk afgewerkt met speciale schoolbord lak. Hierdoor is de deur te gebruiken al schoolbord. Deze wandkast is daarom een perfect item voor in de kinderkamer.

De zijkanten van de wandkast zijn uitgevoerd in massief hout dat white wash is afgewerkt. De deur en de plank van uitgevoerd in MDF hout. Hierdoor is de stevigheid en een lange levensduur van de wandkast gegarandeerd. Je kunt de Wandkast Ricardo gebruiken als boekenkast, schoolbord of ruimte waar je accessoires kunt neerzetten.

Bruto gewicht11.5 kg.
KleurPetrol Groen
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte78 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte66 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!