Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Ricarda Wandkast

Interlink SAS Ricarda Wandkast
€ 109,95

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Deze leuke wandkast is een perfecte aanvulling op de kinderkamer. Je kunt de wandkast Ricarda combineren met een commode, bureau of als decoratie aan de muur. Dankzij het speelse ontwerp biedt de wandkast ruimte aan zowel boeken als leuke accessoires.

De wandkast is ontworpen door het merk Interlink SAS. De witte gedeeltes van de wandkast zijn uitgevoerd in massief hout dat white wash is afgewerkt. Het magenta deurtje en de plank zijn uitgevoerd in MDF hout dat met speciale schoolbord lak is afgewerkt. Hierdoor kunnen de magenta delen van de wandkast gebruikt worden als krijtbord.

Bruto gewicht11.5 kg.
KleurMagenta
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte78 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte66 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!