Interlink SAS Puna Bankstel

Interlink SAS Puna Bankstel
€ 1.759,00

of per maand vanaf € 38,52

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kleurrijk bankstel dat een blikvanger vormt in je woonkamer. Het Bankstel Puna is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS en is uitgevoerd in duurzame materialen. Het Bankstel Puna heeft een kleurrijk design waardoor het woonkamer meubel goed gecombineerd kan worden met retro woonstijl.

De bekleding is uitgevoerd in katoen en het frame van het bankstel is uitgevoerd in massief hout. Dit retro bankstel heeft geen toevoeging meer nodig! Omdat het bankstel is gemaakt van natuurlijke materialen kan het patroon per model verschillen. Fleur je woonkamer op met het Bankstel Puna.

Bruto gewicht42.6 kg.
KleurMulti Color
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKatoen, Massief hout
GemonteerdNee
Breedte185 cm.
Diepte83 cm.
Hoogte110 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!