Interlink SAS Patna Windlicht 23 cm.

Interlink SAS Patna Windlicht 23 cm.
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Windlicht Patna is een echte blikvanger. Dit stoere windlicht fleurt een dressoir, tafel of wandkast helemaal op. Het metalen windlicht is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS.

Steek je de kaarsjes maar aan en maak het gezellig binnen met deze woonaccessoire! Het Windlicht Patna heeft een metalen behuizing en is uitgevoerd in veiligheidsglas. De zichtbare schroeven zorgen voor een stoere look waardoor het windlicht ook heel goed past bij een industriële of vintage inrichting. Het Windlicht Patna wordt zonder kaars geleverd.

Bruto gewicht2.4 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalVeiligheidsglas, Metaal
VerrijdbaarNee
Breedte18.5 cm.
Diepte18,5 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!