Interlink SAS Office Bureau

Interlink SAS Office Bureau
€ 199,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Heb je niet zoveel ruimte of wil je niet dat jouw bureau altijd prominent in beeld staat? Dan is het Bureau Office een prima aankoop. Dit leuke bureau kun je uitschuiven als je aan de slag gaat en weer inschuiven als je klaar bent. Zo gemakkelijk is een functionele werkplek.

Het Bureau Office is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS en is gemaakt van MDF hout met een mooie grijze kleur. Dit werkkamer meubel biedt veel opbergmogelijkheden dankzij lades, een kastje en twee verborgen vakken. Deze vakken zijn zichtbaar als je het bureau uitschuift, ideaal om papieren op te bergen.

Bruto gewicht30 kg.
KleurGrijs
MateriaalMDF Hout
Breedte121 cm.
Diepte36.5 cm.
Hoogte72 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!