Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Nullo Big Roomdivider

Interlink SAS Nullo Big Roomdivider
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze houten wandkast is je inrichting compleet. De sonoma eiken wandkast is een praktisch en stijlvol meubel. Je kunt de Wandkast Nullo 9 dan ook voor verschillende doeleinde gebruiken in iedere ruimte van je huis.

De houten wandkast is een echte aanwinst voor in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte van je huis. Dankzij het stijlvolle en praktische ontwerp kun je de sonoma eiken wandkast overal plaatsen. De Wandkast Nullo 9 past bij zowel een moderne als een klassieke woonsmaak waardoor inrichten gemakkelijk is.

De design Wandkast Nullo 2 is ontworpen door het Duitse merk Interlink SAS. Dit merk produceert praktische meubels van hoogwaardige kwaliteit voor in iedere inrichting. Deze sonoma eiken wandkast draagt het IFM Design keurmerk wat staat voor kwaliteit en design. Met deze houten wandkast ben je verzekerd van een degelijk meubel waar je lang van kunt genieten.

Om de stevigheid te garanderen is de design wandkast volledig uitgevoerd in kwalitatief geperst hout. Het hout is op een zeer nette manier afgewerkt met sonoma eike waardoor de design wandkast een warme uitstraling heeft. Naast de sonoma eiken afwerking is de design wandkast voorzien van een fineer laagje waardoor het hout is beschermd. De houten wandkast Nullo 9 is hierdoor onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk.

De houten wandkast is voorzien van 9 open vakken. Deze vakken kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Zo kun je de sonoma eiken wandkast combineren met de opbergdoos Winny die verkrijgbaar is in maar liefst negen kleuren. Maar je kunt de houten Wandkast Nullo 9 ook gebruiken om je woonaccessoires en/of je boeken netjes neer te kunnen zetten. Dankzij het praktische ontwerp kun je alle kanten op met deze houten wandkast.

Dankzij het compacte model is de houten wandkast ook prima te gebruiken als wandscheiding in bijvoorbeeld een kamer of studio. Vind je de sonoma eiken kleur niet mooi? Dan kun je ook kiezen voor de Wandkast Cadore 9 in wit.

Bruto gewicht31 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!