Interlink SAS Neeta Melkbus

Interlink SAS Neeta Melkbus
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een woonaccessoire voor in een authentiek interieur. De Melkbus Neeta is een leuke toevoeging in je woonkamer. Deze bijzondere woonaccessoire is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS en behoort bij de Unique serie van de meubelmaker.

Vul een lege hoek of muur op met deze authentieke melkbus. De Melkbus Neeta is volledig uitgevoerd in metaal en wit afgelakt. Verder heeft de melkbus een verweerde look waardoor de woonaccessoire perfect te combineren is met een stoere of industriële woonstijl.

Bruto gewicht4 kg.
KleurWit
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!