Interlink SAS Mistura Bijzettafel

Interlink SAS Mistura Bijzettafel
€ 439,00

of per maand vanaf € 9,61

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Leeg hoekje of behoefte aan een extra tafeltje? De Bijzettafel Mistura voldoet aan al jouw woonwensen. Dit woonkamer meubel heeft een stoer ontwerp dat goed gecombineerd kan worden met een vintage of industriële woonstijl.

De Bijzettafel Mistura is volledig uitgevoerd in metaal met een aluminium afwerking. Dankzij deze afwerking kun je de aluminium bijzettafel heel goed combineren en diverse materialen. Combineer de bijzettafel met leuke woonaccessoires om het geheel stijlvol aan te kleden. De Bijzettafel Mistura is ontworpen door het bekende meubelmerk Interlink SAS.

Bruto gewicht16.4 kg.
KleurAluminium
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
Breedte75 cm.
Diepte75 cm.
Hoogte76 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!