Interlink SAS Melange Krukken 4x

Interlink SAS Melange Krukken 4x
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met een gekleurd meubelstuk maak je een echt statement in je woonkamer. Wil je een beetje kleur maar niet te overdreven? Dan is de Kruk Melange het juiste meubel. Met deze industriële kruk creëer je net een klein tintje kleur in je woonkamer.

Het bekende meubelmerk Interlink Sas heeft deze kruk met gevoel voor stijl ontworpen. De kruk is volledig uitgevoerd in metaal en voorzien van vloerbeschermers. Je kunt de kruk heel leuk combineren met bijvoorbeeld een houten of stalen tafel. De Kruk Melange wordt per vier stuks van dezelfde kleur geleverd.

Bruto gewicht14 kg.
Extra info Set van 4 stuks
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
Breedte33 cm.
Diepte33 cm.
Hoogte46 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!