Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Maxima Slaapbank

Interlink SAS Maxima Slaapbank
€ 299,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Luxe multifunctionele slaapbank ontworpen door Interlink SAS is zowel gewild onder dames als jongens. De slaapbank is ontworpen voor slaapcomfort en opbergruimte gekoppeld met een minimum aan benodigde omvang. Maxima is een bed, een bank, een kastje en een opbergplaats tegelijkertijd! Overdag is het een comfortabele bank en speelruimte maar 's nachts verandert Maxima in een full-sized bed.

Verberg het beddengoed, speelgoed en andere spullen in één van de vele lades van Maxima. Deze lades zijn eenvoudig te gebruiken en voorzien van wielen. Bovendien kunt u deze elementen wisselen van plaats.

Het bed, gemaakt van massief hout met Duitse kwaliteitseisen, bewijst dat een comfort bed ook nog eens multifunctioneel kan zijn. Deze slaapbank is een woonkamer, een slaapkamer maar ook een speelkamer. Maxima wordt geleverd inclusief de lattenbodem en is geschikt voor matrassen van 200 x 90 cm.

Bruto gewicht50 kg.
KleurNatural Pine
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht45 kg.
MateriaalMassief Hout , Pine
Breedte206 cm.
Diepte96 cm.
Hoogte69 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!