Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Martin 2-in-1 Bed

Interlink SAS Martin 2-in-1 Bed
€ 319,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Martin is een comfortabel kinderbed en logeerbed in-één. Als je de lade onder het bed naar voren schuift, komt er nog een eenpersoonsbed te voorschijn. Dit multifunctionele 2-in-1 bed Martin is modern vormgegeven en voldoet aan strenge kwaliteitseisen voor een lange levensduur.

Het materiaal van het kinderbed is een combinatie van massief hout en MDF hout. Martin is afgewerkt met witte verflaag. Het logeerbed is voorzien van wielen. 2-in-1 bed Martin wordt geleverd inclusief een lattenbodem en een bedbodem van MDF.

Extra afmeting info:

Maximum hoogte voor de 2e matras is: 14 cm.

Onderste bed en bovenste bed kan voorzien worden van matrassen met een maat van 90 x 200 cm.

Bruto gewicht39 kg.
KleurWit
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte204 cm.
Diepte96 cm.
Hoogte61.5 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!