Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Luini Big Roomdivider

Interlink SAS Luini Big Roomdivider
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze grote wandkast krijgt je inrichting een geheel andere uitstraling. De design wandkast is zowel een praktisch als een stijlvol item wat straalt in je woonkamer of slaapkamer. Maak je inrichting compleet met de sonoma eiken Wandkast Luini 16 en creëer een stukje gezelligheid.

Deze stijlvolle wandkast is erg stevig en kwalitatief. De design wandkast is volledig uitgevoerd in hoogwaardig hout dat perfect is afgewerkt met sonoma eiken. Dankzij de sonoma eiken afwerking heeft de houten wandkast een warme uitstraling waar je niet omheen kunt. Naast het sonoma eiken is de houten Wandkast Luini 16 voorzien van een extra fineer laagje wat het hout beschermd.

De houten wandkast is onderhoudsvriendelijk en draagt het IFM Design keurmerk wat staat voor kwaliteit en design. Het bekende merk Interlink SAS heeft de sonoma eiken wandkast met veel precisie ontworpen waardoor jij kunt uitgaan van een degelijk meubel. Geef je inrichting een hele andere uitstraling met deze stijlvolle sonoma eiken wandkast.

Met de Wandkast Luini 16 creëer je een echte eyecatcher in je woonkamer of je slaapkamer. De houten wandkast is 144 cm. hoog en bestaat uit maar liefst zestien open vakken. Deze open vakken kun je voor verschillende doeleinde gebruik waardoor de houten wandkast functioneel is. Ieder vak kun je bovendien anders inrichten waardoor de design wandkast een speelse uitstraling krijgt.

De houten wandkast is prima te combineren met de stoffen opbergdoos Winny verkrijgbaar in negen kleuren. Maar je kunt de design Wandkast Luini 2 ook prima gebruiken als boekenkast of voor je woonaccessoires. Door de grootte kun je de Wandkast Luini 16 ook gebruiken als wandafscheiding om een grote ruimte in tweeën te delen. De houten wandkast is bovendien voorzien van vier kleine pootjes.

Vind je sonoma eiken niet mooi? Dan kun je kiezen voor dezelfde wandkast in een witte kleur namelijk de Wandkast Caboto 16De houten wandkast bestaat uit zestien handige vakken (per vak afmeting: B32.5, H33 cm.).

Bruto gewicht53 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!