It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Interlink SAS Lisi Wandkast

Interlink SAS Lisi Wandkast
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een handig wandkastje waar je alle kanten mee op kunt. De Wandkast Lisi heeft niet alleen een weergaloos design maar biedt ook veel extra opbergruimte in jouw inrichting. Door het neutrale ontwerp en de neutrale afwerking kun je de houten wandkast altijd met jouw meubels combineren.

De Wandkast Lisi heeft een compact ontwerp. Hierdoor kun je de wandkast overal in je huis plaatsen waar jij extra ruimte nodig hebt. Je kunt hem dan ook voor allerlei dingen gebruiken in je hal, woonkamer of slaapkamer. Denk maar aan een telefoontafeltje of extra aanvulling op je wandkasten. Richt je huis compleet in met deze houten design wandkast en geniet elke dag van je warme inrichting.

Deze houten wandkast is onder toeziend oog van het merk Interlink SAS ontworpen en geproduceerd. Dankzij de precisie en de ervaring van het merk kun jij uitgaan van een kwalitatieve wandkast waar je lang van kunt genieten. De Wandkast lisi heeft een huiselijk design wat jou nooit zal vervelen. Niet voor niets is deze design wandkast bekroont met het IFM design keurmerk. De houten afwerking zorgt ervoor dat je de landelijk uitziende wandkast altijd met jouw kleuren en stijl kunt combineren.

De stevigheid en kwaliteit van de Wandkast Lisi is gegarandeerd door het massieve hout waarmee het meubel is geproduceerd. Het hout is op een nette manier afgewerkt met een speciale houtsoort namelijk shara hout. Door de houtnerven van het sahara hout heeft de wandkwast een warme en huiselijke uitstraling. Hierdoor creëer je een stukje gezelligheid en huiselijkheid in jouw landelijke inrichting.

De drie grote lades in combinatie met twee kleine lades maken de speelse uitstraling van de houten wandkast compleet. Alle lades zijn voorzien van metalen handgrepen die de stijlvolle uitstraling van de wandkast compleet maken. De Wandkast lisi is daarbij erg gebruiksvriendelijk, de lades schuiven soepel heen en weer met de metalen ladegeleiders en de handgrepen zijn makkelijk te gebruiken. Een landelijk uitziende wandkast die voldoet aan jouw eisen.

Combineer de Wandkast Lisi met het Dressoir Romeo en het Dressoir Julius en richt je woonkamer compleet in.

Bruto gewicht16 kg.
KleurSahara
MateriaalMassief Hout , Metaal
Breedte48.5 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte79 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!