Interlink SAS Kerala Dressoir

Interlink SAS Kerala Dressoir
€ 879,00

of per maand vanaf € 19,25

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een apart dressoir waarmee je alle kanten op kunt. Het Dressoir Kerala is een stijlvol en functioneel meubel dat is ontworpen door het meubelmerk Interlink SAS. Met dit dressoir creëer je gezelligheid en sfeer in je woonkamer.

Het vintage dressoir is uitgerust met verschillende deuren en lades. Ieder deur of lade heeft een MDF houten front met een apart design en een aparte handgreep. Hierdoor heeft het Dressoir Kerala een speelse look. Het vintage dressoir is tevens verder uitgevoerd in MDF hout en heeft een neutrale metallic kleur. Je kun het dressoir zo gemakkelijk combineren met je woonkamer meubels.

Bruto gewicht58.6 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMDF hout, verschillende frontjes met metaal combinatie
Breedte115 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte92 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten