Interlink SAS Frizzy Kinderbureau Eiken

Interlink SAS Frizzy Kinderbureau Eiken
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het speelse Kinderbureau Frizzy eiken is een populair en degelijk kinderkamer meubel. Het kinderbureau is ontworpen door het bekende meubelmerk Interlink SAS en uitgevoerd in kwalitatieve materialen.

Het Kinderbureau Frizzy eiken heeft een sonoma eiken kleurig bureaublad uitgevoerd in MDF hout. Het onderstel van het bureau is uitgevoerd in metaal. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat je het bureaublad kunt kantelen en de poten in hoogte kunt verstellen. Ook heeft het houten kinderbureau diverse opbergmogelijkheden zoals een pennenbak aan de voorkant van het bureaublad. Richt de kinderkamer veilig en gezellig in met het Kinderbureau Frizzy eiken.

Extra afmeting informatie:

  • Afmeting van de tafel: B115, D73, H62-93 cm. (in hoogte verstelbaar en kantelbaar)
Bruto gewicht26 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKunststof , MDF Hout , Metaal
Breedte115 cm.
Diepte73 cm.
Hoogte93 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!