Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Fritzi Kinderbureau

Interlink SAS Fritzi Kinderbureau
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Stijlvol vormgegeven deugdelijk bureau uit de collectie van Interlink SAS is speciaal voor kinderen ontworpen. Je kind kan zelfs krijten op het bureaublad van Fritzi en het weer uitvegen! Onder dit blad is er een kleine opbergplaats voor schrijfwaren en boeken.

De frame van dit functioneel kinderbureau is gemaakt van massief hout. De gekleurde delen zoals het bureaublad zijn uitgevoerd in MDF houtFritzi bureau is leverbaar in wit-magenta en in wit-petrol groen voor de jongens "Fritz".

Bruto gewicht20.5 kg.
KleurMagenta
MateriaalMassief Hout en poten, MDF Houten blad
Breedte110 cm.
Diepte69 cm.
Hoogte90 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!