Interlink SAS Franziskus Commode

Interlink SAS Franziskus Commode
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze mooie wandkast met petrol groene rekken is speciaal ontworpen voor de stoere jongens. Op deze gekleurde delen kan je zoon op krijten en dat weer makkelijk uitvegen. Want de MDF houten rekken zijn afgewerkt met een speciaal materiaal zodat deze als krijtbord gebruikt kunnen worden.

De wandkast uit de collectie van Interlink SAS is gemaakt van massief hout met een witte verflaag. Een lange levensduur is dus gegarandeerd!

Bruto gewicht20 kg.
KleurPetrol Groen
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!