Interlink SAS Fire-Sky Paard

Interlink SAS Fire-Sky Paard
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een woonaccessoire waar je niet omheen kunt. Het Paard Fire-Sky valt direct op dankzij het apart ontwerp. Het paard behoort bij de Unique serie van het meubelmerk Interlink SAS en is uitgevoerd in kwalitatieve materialen.

Het Paard Fire-Sky is gemaakt van met aluminium dat is behandeld met een speciale epoxy coating. Hierdoor is de woonaccessoire beter beschermd en kleurvast. Dit steigerende paard is daarnaast afgewerkt met een hoogglans witte laklaag. Met deze hoogglans witte woondecoratie zorg je voor een blikvanger in je woonkamer.

Bruto gewicht11 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium, Epoxy coating
VerrijdbaarNee
Breedte60 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte90 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!