Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Esneralda Keukentrolley

Interlink SAS Esneralda Keukentrolley
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze metalen keukentrolley wordt wonen een stukje gemakkelijker en leuker. Dankzij de vele praktische opties en het metalen design is de Keukentrolley Esmeralda onmisbaar in ieder huis. Een metalen keuken trolley waar je niet omheen kunt en die jouw helpt in het dagelijks leven.

Deze metalen keukentrolley is een handig hulpje in je huis. Dankzij het slimme ontwerp kun je keukentrolley overal in je huis gebruiken. Zo is de Keukentrolley Esmeralda niet alleen geschikt voor in je keuken maar ook voor in je woonkamer,gang of garage. Je kunt dus alle kanten op met deze keukentrolley.

Om jou te verzekeren van een stevige keukentrolley die tegen een stootje kan is hij volledig uitgevoerd in metaal. Het metaal is netjes afgewerkt waardoor de handige keukentrolley klaar is voor gebruik. Dankzij de metalen uitvoering past de Keukentrolley Esmeralda altijd bij jouw smaak en inrichting.

De Keukentrolley Esmeralda is erg gebruiksvriendelijk en jouw handig hulpje in je woon omgeving. Overal waar jij extra opbergruimte nodig hebt is deze keukentrolley jouw rechterhand.

Het merk Interlink SAS heeft deze keukentrolley met veel persoonlijke zorg ontworpen. Het Duitse merk houdt rekening met jouw wensen en behoeften. Niet voor niks is deze metalen keukentrolley het handige hulpje in je huis. Je kan ook de keukentrolley Cleo bestellen als je interesse hebt in de witte kleur van dit uitvoering?

Bruto gewicht13 kg.
KleurZwart
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!