Interlink SAS Erati Bijzettafel

Interlink SAS Erati Bijzettafel
€ 159,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stijlvolle bijzettafel kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Het speelse design en de mooie afwerking maken de Bijzettafel Erati tot een must have voor in iedere ruimte van je huis. Een handige bijzettafel die je overal kunt gebruiken.

Het merk Interlink SAS heeft deze stijlvolle bijzettafel met veel precisie ontworpen. De Bijzettafel Erati voldoet aan de laatste trends op woongebied en past perfect in jouw moderne of trendy inrichting. De hoogglans bijzettafel is uitgevoerd in hoogwaardige materialen en heeft een lange levensduur.

De bijzettafel is ontworpen in de vorm van een pijl. Hierdoor kun je de design bijzettafel in verschillende vormen gebruiken. Je kunt de pijl links of rechts laten wijzen en het bovenstel gedeelte gebruiken als tafel. Maar je kunt er ook voor kiezen om de pijl naar benden te laten wijzen waardoor de Bijzettafel Erati veranderd in lectuurbak voor je tijdschriften en kranten.

Door de unieke vorm is de hoogglans bijzettafel functioneel en stijlvol. Met de Bijzettafel Erati is je inrichting compleet. Je kunt de bijzettafel overal in je huis gebruiken zoals naast je bank, als nachtkastje of als plantentafel. De hoogglans bijzettafel zal je niet vervelen en altijd stralen in je woonkamer.

Om de stevigheid te garanderen is de design bijzettafel volledig uitgevoerd in glasvezel. Het glasvezel is afgewerkt met hoogglans waardoor de design bijzettafel straalt van elegantie. Dankzij de neutrale afwerking kun je de bijzettafel altijd en overal met iedere kleur en smaak combineren. Het ontwerp van de stijlvolle bijzettafel is bovendien bekroont met het IFM Design keurmerk waardoor jij verzekerd bent van een stukje design in je huis.

De stijlvolle bijzettafel is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk hoogglans wit, zwart en groen. Kies de kleur die mooi bij je meubels matcht en maak je inrichting compleet. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de verschillende kleuren met elkaar te combineren.

Bruto gewicht9.1 kg.
MateriaalGlasvezel
Breedte40 cm.
Diepte35.5 cm.
Hoogte41.5 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!