Interlink SAS Cube Bijzettafel

Interlink SAS Cube Bijzettafel

€ 84,95

€ 67,96

incl. BTW

20% korting

Je voordeel is € 16,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze bijzettafel is toch wel onwijs gaaf! Niet alleen omdat het model erg handig is vanwege de wieltjes, maar ook vanwege het leuke ontwerp. De Bijzettafel Cube is dan ook ontworpen door het hippe meubelmerk Interlink SAS. Dit leuke meubel heeft twee speelse zijkanten welke gemaakt zijn van veiligheidsglas.

Op het glas is een speelse print aangebracht. De boven- en onderkant van de bijzettafel zijn gemaakt van honinggraat MDF hout en wit afgewerkt. Dankzij het toegankelijke en handige ontwerp kun je de Bijzettafel Cube voor veel dingen gebruiken zoals natuurlijk de bijzettafel, maar ook als nachtkastje of leuke salontafel.

Bruto gewicht8 kg.
Garantie2 jaar garantie
MerkInterlink SAS
MateriaalMDF hout, Veiligheidsglas
Breedte38 cm.
Diepte33.5 cm.
Hoogte46 cm.
VerrijdbaarJa
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten