Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Charly Kledingkast

Interlink SAS Charly Kledingkast
€ 399,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

De Charly 2-deurs kledingkast is speciaal voor de jongens ontworpen. De deuren hebben een schoolbord lak waardoor het als krijtbord gebruikt kan worden! De kleine kan dus krijten op de gekleurde delen van de kledingkast en dat weer uitvegen.

De schuifdeuren schuiven gemakkelijk dankzij de rails. Charly biedt je kind een enorme opbergplaats voor de kleertjes en andere spullen.

De frame van de kledingkast Charlene is uitgevoerd in massief hout en afgewerkt met witte verflaag. De deuren en lades zijn vervaardigd uit MDF hout. De lades onderaan zijn bevestigd op metalen geleiders. De twee garderobestangen worden meegeleverd.

Voor de meisjes is in ons assortiment het model Charlene te vinden.

Bruto gewicht55.5 kg.
KleurPetrol Groen
MateriaalMassief Hout , MDF Hout
Breedte98 cm.
Diepte54 cm.
Hoogte180 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!